Át Donat Kurti

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Provinca Françeskane Shqiptare është nga botimet më të plota që tregon historinë e misioneve të këtij urdhri që nga shekulli XIII deri në vitet 60 të shekullit të XX. Për herë të parë jepen të dhëna për rolin fetar në ruajten e krishtërimit në Shqipëri, por edhe për kontributin që dhanë françeskanët për gjuhën, kulturën dhe zhvillimin social-ekonomik të...

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Ky është ndër botimet më cilësore për historinë 7 shekullore të Lëvizjes Franceskane në Shqipëri e cila ka nisur fill pas vdekjes së themeluesit të saj Françesku i Asizit(1226). Ky botim është rishikim i historisë që në vitin 1965 kur e ka shkruar autori, të cilit i janë dasht plot 50 vjet për të përmbyllur me sukses këtë studim me vlera të shumëfishta.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Ky është botimi autentik Prralla kombëtare, vëllimi I, i mbledhur prej gojës së popullit nga studiuesi, etnologu dhe historiani At Donat Kurti. Suksesi prej disa dekadash e ka bërë librin referencial për të njohur dhe studiuar krijimtarinë popullore shqiptare ndër shekuj

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Ky është botimi autentik Prralla kombëtare, vëllimi II, i mbledhur prej gojës së popullit nga studiuesi, etnologu dhe historiani At Donat Kurti. Suksesi prej disa dekadash e ka bërë librin referencial për të njohur dhe studiuar krijimtarinë popullore shqiptare ndër shekuj

  500 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 4 of 4 items