Át Donat Kurti

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok

  Provinca Françeskane Shqiptare është nga botimet më të plota që tregon historinë e misioneve të këtij urdhri që nga shekulli XIII deri në vitet 60 të shekullit të XX. Për herë të parë jepen të dhëna për rolin fetar në ruajten e krishtërimit në Shqipëri, por edhe për kontributin që dhanë françeskanët për gjuhën, kulturën dhe zhvillimin social-ekonomik të...

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok

  Ky është botimi autentik Prralla kombëtare, vëllimi I, i mbledhur prej gojës së popullit nga studiuesi, etnologu dhe historiani At Donat Kurti. Suksesi prej disa dekadash e ka bërë librin referencial për të njohur dhe studiuar krijimtarinë popullore shqiptare ndër shekuj

  500 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra