Holly Kennedy

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    800 Lekë In Stock

    Një rrëfim i dhembshurisë, tragjedisë dhe shpresës: Në një qytet të vogël, mbushur me thesare të fshehura, Kelni, vajza e re do të zbulojë njerëz që ia ndryshojnë jetën, si: Tomin, përjetësisht i sëmurë (i cili e dashuron), dhe deri te nervozja Leksi, që beson se jeta duhet jetuar. Vendimi që merr ajo, e cila si grua do të shpëtojë gjithçka të dashur,...

    800 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item