Sheryl Sandberg

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  800 Lekë Out of stock

  Në librin "Të bëjmë përpara", Sheryl Sandberg shqyrton pse ngjitja e grave në rolet udhëheqëse ka mbetur në vendnumëro, shpjegon shkaqet kryesore dhe propozon zgjidhje bindëse dhe të logjikshme, të cilat mund t'i japin fuqi grave për të shpalosur potencialin e tyre të plotë.

  800 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item