Sue Monk Kidd

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    800 Lekë In Stock

    Një rrëfim i humbjes dhe i gjetjes së dashurisë, i bindjes dhe i faljes, romani “Jeta sekrete e bletëvë” eksploron plagët e shoqërisë dhe shpalos në kuptimin më të thellë idenë, se  në jetë duhet të zgjedhësh atë që vlen.

    800 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item