Orhan Pamuk

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 9 of 9 items
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Shkruaj sepse e dua erën e letrës dhe të bojës. Shkruaj sepse ky është një zakon dhe një pasion. Shkruaj sepse kam frikë të jem i harrueshëm. Shkruaj sepse më pëlqen fama dhe interesi që kjo më sjell. Shkruaj për të qenë vetëm. Shkruaj me shpresën të kuptoj përse jam aq i mërzitur me ju të gjithë.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 600 Lekë In Stock

  Orhan Pamuk është zëri që në kërkim të melankolisë së trishtë të qytetit të tij të lindjes, stambollit, zbuloi simbolet e reja të përplasejes dhe gërshetimit të kulturave. Akademia Suedeze për Çmimin Nobel

  1 600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 300 Lekë In Stock

  1 300 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 100 Lekë In Stock

  "Kështjella e bardhë është një triumf i imagjinatës, libër i një nënteksti të fuqishëm, një rrëfim plot laryshi dhe intrigë njerëzore, vazhdim i idesë unikale të Orhan Pamukut mbi ekuiliibrin e brishtë të botës mes Lindjes dhe Perëndimit.

  1 100 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 800 Lekë In Stock

  1 800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 800 Lekë In Stock

  Ky libër risjell në kujtesën e botës letrare, histori elektrizuese dashurie të njohura dhe pashlyeshme, të cilat koha jo vetëm që nuk i zbeh, por i kthen ato në pjesë të kanunit të sentimentit njerëzor. Jo më kot ky libër është identifikuar me peshën dhe forcën shenjuese të "Lolitës", të "Madamë Bovarisë" dhe " Ana Kareninës".

  1 800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 400 Lekë In Stock

  Autori i rrëfen lexuesit monumentet dhe parajsën e humbur të Stambollit, rrugicat e ngushta, vilat dhe kanalet osmane; na njeh me shkrimtarët, artistët dhe gazetarët. Në një mënyrë prekëse, tërheqëse dhe të magjishme Pamuku e transformon këtë biografi të pazakontë, të filluar si "portret artisti në rini", duke e shndërruar në "portret artisti në qytet"....

  1 400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 530 Lekë 1 700 Lekë -10% In Stock

  1 530 Lekë
  1 700 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 800 Lekë In Stock
Showing 1 - 9 of 9 items