Randy Pausch

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    600 Lekë In Stock

    Historia e një profesori të shkencave kompjuterike, i cili në prag të ndarjes së tij nga jeta për shkak të kancerit, u lë si trashëgimi fëmijëve, kolegëve dhe studentëve të tij, si një shishe në breg të lumit, 50 leksione realisht të fundit. Përmbushja e ëndrrave të fëmijërisë është çelësi i realizimit të një njeriu, sipas prof. Rendi Paush, i cili në...

    600 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item