Sharl Bodler

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    450 Lekë In Stock

    I dyzuar mes Zotit dhe Satanait, ai ka shkruar që nga faqet më sarkastike e të hidhura të poezisë franceze e deri tek kulmet e lirikës së saj të dashurisë.

    450 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item