Azem Qazimi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 5 of 5 items
 • Quick view
  450 Lekë 600 Lekë -25% In Stock

  Në këtë vëllim janë përfshirë tregimet: Jeta e çuditshme e Progron Zaharisë; "La fouet": sprovë për eulogji; Visili, i përsosuri; Anatomi e shkurtër e pikëllimit; Letër; Humbold Revolucionari; Për mishin dhe shpirtin; Zenodoti dhe Abu "Umar al – Muhamed in Husein" sufu.

  450 Lekë
  600 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 125 Lekë 1 500 Lekë -25% In Stock

  1 125 Lekë
  1 500 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  488 Lekë 650 Lekë -25% In Stock

  Përgjithësisht, mitologjia shqiptare lidhet me demonologjinë popullore. Por ç'është demonologjia si e tillë? Daimonion – i (greqisht) është një qenie hyjnore, zëri hyjnor, "esenca hyjnore", "zoti i vogël" etj. 

  488 Lekë
  650 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  450 Lekë 600 Lekë -25%

  Vëllim me poezi 

  450 Lekë
  600 Lekë -25%
  Reduced price!
 • Quick view
  375 Lekë 500 Lekë -25% In Stock

  Vëllim me poezi

  375 Lekë
  500 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 5 of 5 items