Pina Gorgoni,Paolo Nuc

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  700 Lekë Out of stock

  Kjo guidë në formën e një fjalori, është konceptuar si një përpjekje për t'i ardhur në ndihmë një lexuesi të interesuar për t'u qasur ndaj një kuptimi akoma dhe më të mirë "të asaj bote të brendshme a të nëndheshme që gjendet tek të gjithë ne e që vepron sipas modaliteteve të saj të caktuara".

  700 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item