Alfred Adler

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  550 Lekë Out of stock

  "Ç'kuptim mund te kete jeta" është libri më popullor i Adlerit, ku kombinohet një udhëtim i plotë i punës së tij mbi zhvillimin personal të njeriut me një qasje praktike të kuptimit të saj.

  550 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  Në jetën shoqërore të njerëzve të shëndoshë dhe neurotikë, si faktor nxitës duhet të përmendim faktin themelor të 'ndjenjës së inferioritetit', si dhe kërkesën e brendshme për formulimin e qëllimit dhe për rritjen e ndjenjës së personalitetit,- thekson Adler.

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 500 Lekë Out of stock

  Psikologjia individuale e Adlerit është nga veprat më të njohura në psikologjinë e sotme. Teoria e tij e famshme për personalitetin dhe studimet e tjera për personalitetin dhe studimet e tjera të kryera në psikologji, kanë sjellë ndryshime rrënjësore në mendimin e kësaj shkence

  1 500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  Shumica e njerëzve krenohet se zotëron në kulm aftësinë për ta njohur natyrën e njeriut dhe do të fyhej nëse dikush do të vinte në dyshim kompetencën e saj në këtë fushë, duke propozuar që njohuritë e saj të verifikohen në praktikë.

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 4 of 4 items