Kristin Hannah

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  1 300 Lekë In Stock

  “Motra tjetër”, një roman i shkëlqyer! Sa i ëmbël, aq edhe i hidhur, ai eksploron gëzimet dhe hidhërimet që ndajnë motrat me njëra-tjetrën, gabimet e bëra në emër të dashurisë dhe premtimin për shpagim… të gjitha këto, të rrëfyera mjeshtërisht nga autorja e suksesshme Kristin Hannah.

  1 300 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 400 Lekë In Stock

  Kristin Hannah autorja e njohur nga lexuesi shqiptar me vepren "Motra e tjetër" vjen me nje roman te ri, “Parajsa e bardhë”. Ky është një roman i guximshëm për dashurinë dhe humbjen, për luftën për mbijetesë dhe për egërsinë që gjendet si në natyrë, ashtu edhe te njerëzit.

  1 400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 400 Lekë In Stock

  Vajza e Pirenejve është një roman i bukur dhe thellësisht prekës që ngre në piedestal pathyeshmërinë e shpirtit njerëzor dhe qëndrueshmërinë e grave në luftë. Ky është një roman që lartëson njeriun dhe jetën.

  1 400 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items