PETER ATTIA, BILL GIFFORD

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 800 Lekë 2 000 Lekë -10% In Stock

  “Libri Jeto gjatë e transformoi plotësisht qasjen time ndaj plakjes. Peter Attia është ndër njerëzit më të shkëlqyer që kam takuar ndonjëherë, dhe në këtë libër ai ia ka dalë me sukses t’i përmbledhë të gjitha njohuritë e tij. Ky mund të jetë një nga librat më të rëndësishëm që ke për të lexuar ndonjëherë në jetë.""

  1 800 Lekë
  2 000 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item