Giorgio Galli

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 500 Lekë In Stock

    Një manual i vlertë ku shqyrtohen në mënyrë tematike, por edhe me rend kronologjik doktrinat politike që qëndrojnë në themel të qytetërimit europian që nga lashtësia e deri në shekullin 20, nga profesori, akademiku dhe politologu i njohur italian, Xhorxho Gali, për disa dekada profesor i historisë së doktrinave politike në Universitetin e Milanos

    1 500 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item