David Icke

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 600 Lekë In Stock

  Një libër i mrekullueshëm, që hap si askush tjetër shumë diskutime për tema shumë të rëndësishme që kanë shqetësuar njeriun në fushën e filozofisë, historisë, astronomisë, okultizmit, të para të gjitha këto nën këndvështrimin e konspiracionit.

  1 600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 900 Lekë In Stock

  Libri më i fuqishëm i David Icke. Çdo burrë e grua në planet që lexon këtë libër ndikohet nga informacioni i mrekullueshëm që përcillet në të. Autori zbulon, nëpërmjet dokumenteve, se si njerëzit e të njëjtës vijë gjaku kanë kontrolluar botën për mijëra vjet; se si kanë krijuar fetë e mëdha dhe kanë shtypur njohuritë që do ta çlironin njerëzimin nga...

  1 900 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items