Joseph Nguyen

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    900 Lekë In Stock

    Ky libër u shkrua që t'ju vijë në ndihmë, që të gjeni gjithçka që po kërkonit, si dhe t'ju ofrojë përgjigjet e pyetjeve që keni ngritur gjatë gjithë jetës. Jam i vetëdijshëm që kjo është një deklaratë e guximshme, por shumë shpejt do ta shihni dhe vetë pse kam kaq shumë besim kur e them këtë gjë. E vërteta që ndiej me shpirt është se, pas leximit të këtij...

    900 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item