Aurel Plasari

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  1 200 Lekë Out of stock

  Në qendër të kësaj sprove është procesi kompleks që shndërroi emrin e një krahine të ngushtë të fasadës adriatikase, të lokalizuar në atë që sot është Shqipëria e Mesme, në një emërtim territorial etnik.

  1 200 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 800 Lekë Out of stock

  "Karta europiane e identitetit të shqiptarëve": edhe kështu mund të titullohej ky libër për nga rëndësia kultuhistorike që paraqet pozicioni i Arbërisë dhe i arbërve në veprën e Enea Silvio Piccolominit

  1 800 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  2 800 Lekë Out of stock

  Libri "Skënderbeu - Një histori politike" është vlerësuar më 2018 me Çmimin Shkencor Ndërkombëtar të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë për studimet më të suksesshme për Gjergj Kastriotin – Skënderbeun në Vitin Mbarëkombëtar kushtuar figurës dhe epokës së tij.

  2 800 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 4 of 4 items