Hafiz Ali Korça

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  6 300 Lekë 7 000 Lekë -10% In Stock

  Veprat e Hafiz Ali Korçës i përkasin fushës së gjuhës, letërsisë, publicistikës, Islamit, përkthimit etj. Në secilën vepër të tij, H. A. Korça ka arritur të paraqesë dhe të trajtojë probleme të rëndësishme që ndërlidhen me kombin shqiptar, por edhe me kulturën shqiptare në përgjithësi.

  6 300 Lekë
  7 000 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item