Branko Merxhani (botues)

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  4 250 Lekë 5 000 Lekë -15% In Stock

  : Përpjekja Shqiptare ishte një revistë e përmuajshme kulturore e botuar nga tetori i vitit 1936 deri në mars të vitit 1939. Ajo u botua në 27 numra dhe preku pothuajse çdo fushë të jetës kulturore e shoqërore të Shqiperisë së atyre viteve. Revista u themelua nga publicistët e njohur të kohës, Branko Merxhani e Petro Marko.

  4 250 Lekë
  5 000 Lekë -15%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item