Mensura Qatoviç

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    400 Lekë In Stock

    Në kuadër të ciklit didaktik të MësimBesimit vjen vëllimi i gjashtë, për klasën e gjashtë të shkollës 9vjeçare. Në këtë vëllim autorja jep njohuri mbi Islamin, duke u fokusuar në njohjen e mësimeve bazë, kuptimin e fjalës Islam si dhe shpjegimin e shtyllave të fesë. Libri është i ndërtuar me një gjuhë të thjeshtë dhe të kuptueshme. Më tej në libër...

    400 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item