Muamer Tinjak

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    400 Lekë In Stock

    Në kuadër të ciklit didaktik të MësimBesimit vjen vëllimi i dytë i serisë për klasën e dytë të shkollës 9vjeçare. Autori me një alternim të materialit grafik me tekstin e shkruar, zbërthen në gjuhen e thjeshtë dashurinë për shoqërinë, kuptimin e fjalës Islam, kujdesin e Zotit për gjithësecilin, si dhe disa prej ritualeve bazë të fesë islame dhe kuptimin e...

    400 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item