Edwin E. Jacques

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 200 Lekë In Stock

    Islamizimi i Shqipërisë nën Turqit vjen për herë të parë në lëmin shqiptar të botimeve dhe është një prej dy botimeve madhore të autorit mbi Shqipërinë. Ky librër është një tezë magjistrature e paraqitur në Universitetin e Bostonit në vitin 1941, por e pabotuar më parë. Ky botim shoqërohet me tekstin orgjinal në anglisht, për ti dhënë mundësi çdo të...

    1 200 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item