Mehmet Maksudo?lu

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 100 Lekë In Stock

  Kjo vepër e Prof. Dr. Mehmet Maksudo?lu, Historia Osmane dhe Institucionet vjen në ribotimin e saj të tretë në gjuhën shqipe. Qoftë për nga metodologjia, qoftë për nga analiza krahasimtare, qoftë për nga përfundimet historike të shumë elementëve të periudhës Osmane, ky libër përbën një tekst të rëndësishëm studimor në këtë fushë.

  1 100 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Profeti Muhamed (paqja e Zotit qoftë mbi të) është një libër nga prof. dr. Mehmet Maksudo?lu i cili flet mbi jetën e Muhamedit a.s. duke u mbështetur mbi burimet e dorës së parë, ose tek ato që i kanë përdorur këto burime.

  600 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items