Zekeriya Güler

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Libri Gruaja dhe familja në 40 hadithe vjen për lexuesin shqiptar si udhërrëfyes i jetës së lumtur familjare. Titulli lë përshtypjen se në libër trajtohen vetëm dyzet hadithe (shprehje të Profetit a.s. të transmetuara nga tradita islame), por gjatë leximit të tij vihet re se në fakt përmenden edhe shumë hadithe të tjera që mbështesin, sqarojnë dhe...

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Morali i biznesit dhe tregtisë në 40 Hadithe është një libër në formën e një këshilluesi moral për biznesin.

  600 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items