Romeo Çollaku

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  375 Lekë 500 Lekë -25% Out of stock

  Romeo Çollaku ka botuar trembëdhjetë libra me poezi, prozë e përkthime nga letërsia greke dhe franceze. 

  375 Lekë
  500 Lekë -25%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  525 Lekë 700 Lekë -25% Out of stock

  Një katund i izoluar midis malësive të jugut flet një gjuhë krejt të veçantë, e cila me ndalimin e fesë në vitin 1967 shndërrohet në një përvojë dramatike.  “Mjaltë në teh” i Romeo Çollakut i vendos ngjarjet në një katund të izoluar, mes maleve të Jugut, ku figurë qëndrore është një prift, Papa Teo, bariu i grixhës, dhe me anëtarë të tjerë të fshatit, si...

  525 Lekë
  700 Lekë -25%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
Showing 1 - 2 of 2 items