Nobuko Suzuki

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  900 Lekë 1 000 Lekë -10% In Stock

  Wabi Sabi është filozofia japoneze që tregon se të gjitha gjërat janë të papërsosura, të papërfunduara dhe të përkohshme – ashtu sikundër duhet të jenë – dhe që përfshin të gjitha aspektet e jetës, nga kreativja te spiritualja. 

  900 Lekë
  1 000 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item