Rita Cosby

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 200 Lekë In Stock

    Gazetare fituse e çmimit Emmy dhe autore bestseller, Rita Cosby, tashmë me një libër të mahnitshën, ajo tregon sesi zbuloi një histori të fshehtë heroizimi dhe guximi, sekretet e pathëna të njeriut që e ka njohur gjatë gjithë jetës: babait të saj.

    1 200 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item