Charles Dickens

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Libri u botua për herë të parë në Londër në vitin 1843 dhe pati një sukses të jashtëzakonshëm, duke u shitur brenda gjashtë javës. Aktual edhe sot, ai është një hymn i mrekullueshëm për fitoren e ndjejave të dashurisë dhe respektit mbi lakminë për pasuri.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë 1 000 Lekë -10% In Stock

  I botuar për herë të parë më 19 dhjetor 1843, libri pati menjëherë një sukses të madh editorial, të jashtëzakonshëm për kohën. Botimi i ilustruar, me një kopertinë në të kuqe të lehtë, shkronja të arta dhe ilustrime të ngjyrosura me dorë, i bëri të gjithë, të rritur e fëmijë, për vete. Një vepër që Dickensi e shkroi në vetëm gjashtë javë, për të plotësuar...

  900 Lekë
  1 000 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 4 of 4 items