Ardrit Gashi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    2 000 Lekë In Stock

    Libri Mbrojtja e pronesise eshte nje liber i nje autori nga Kosova, profesor ne Universitetin Haxhi Zeka. Libri ben nje trajnim te gjere te koncepteve te pronesise dhe duke iu referuar te jurisprudences se Gjykates Europiane te Drejtesise.

    2 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item