Nassim Nicholas Taleb

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 380 Lekë 1 500 Lekë -8% In Stock

  Taleb është një shkrimtar jashtëzakonisht argëtues, i mprehtë, i drejtpër- drejtë, dhe tregon histori të pazakonta. Ai zotëron një sërë tematikash, që nga shkenca konjitive, te biznesi e deri te teoria e probabilitetit. Elegant, i mahnitshëm dhe universal në rëndësinë e tij, Mjellma e zezë është një libër monumental – një mjellmë e zezë më vete.  Libri më...

  1 380 Lekë
  1 500 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 380 Lekë 1 500 Lekë -8% In Stock

  Jetojmë në një epokë tejet të paparashikueshme. Ka ardhur një kohë, kur askush nuk mund të thotë se çfarë do të ndodhë të nesërmen. Nassim Taleb e përkthen këtë realitet me metaforën e mjelmës së zezë. Pandemia. Brexiti. Kriza sociale në Shtetet e Bashkuara. Sulmet terroriste. Ndikimi i teknologjisë në jetën tonë.

  1 380 Lekë
  1 500 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items