Nassim Nicholas Taleb

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok
  I ri

  Taleb është një shkrimtar jashtëzakonisht argëtues, i mprehtë, i drejtpër- drejtë, dhe tregon histori të pazakonta. Ai zotëron një sërë tematikash, që nga shkenca konjitive, te biznesi e deri te teoria e probabilitetit. Elegant, i mahnitshëm dhe universal në rëndësinë e tij, Mjellma e zezë është një libër monumental – një mjellmë e zezë më vete.  Libri më...

  1 500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok

  Jetojmë në një epokë tejet të paparashikueshme. Ka ardhur një kohë, kur askush nuk mund të thotë se çfarë do të ndodhë të nesërmen. Nassim Taleb e përkthen këtë realitet me metaforën e mjelmës së zezë. Pandemia. Brexiti. Kriza sociale në Shtetet e Bashkuara. Sulmet terroriste. Ndikimi i teknologjisë në jetën tonë.

  1 500 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra