Lajla Pernaska

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 000 Lekë In Stock

    Libri më i ri ANTISTRES nga Lajla Pernaska, botuar nga Turdiu Publications. Ju mund të lexoni të gjitha këshillat anti-ankth në botë, por asnjë nga këto nuk ka rëndësi nëse nuk veproni. Në mënyrë që të ndihesh më i relaksuar, të flesh gjumë natën dhe të vendosësh energji në atë që ka rëndësi, duhet të ndalosh së humburi kohë në detyra që nuk kanë rëndësi.

    1 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item