Anne Jacobs

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock
  New

  Vila e Pëlhurave i hap sërish dyert! Mbërrin vëllimi i katërt e i shumëpritur i sagës më të shitur të Anne Jacobsit. Një sagë që vazhdon të mahnisë dhe emocionojë miliona lexues në mbarë botën.

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  I paharrueshëm, plot zbulime e të papritura: pjesa e tretë e serisë bestseller Vila e Pëlhurave.

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Pas romanit Vila e Pëlhurave, vjen pjesa e dytë e kësaj sage romantike historike, që ka bërë për vete miliona lexues.

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Një sagë e jashtëzakonshme plot intriga, dashuri dhe zhvillime të befta, parë nga një këndvështrim i veçantë: ai i shërbyesve të Vilës së Pëlhurave. Kureshtarë, të vëmendshëm, besnikë apo intrigantë, shërbyesit përgjojnë çdo lëvizje të zotërinjve, ua njohin çdo të fshehtë, ëndërrojnë me ta dhe zilepsen pas jetës së tyre farfuritëse

  1 500 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 4 of 4 items