Jaap Robben

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 000 Lekë In Stock

    Ky roman prekës mbi botën e një adoleshenti është një thirrje për reflektim. Palltoja e verës ka qenë finalist për ccmimin International Booker Prize dhe është botuar në disa gjuhë të ndryshme të botës.

    1 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item