Donald Rumsfeld

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    2 000 Lekë In Stock

    Jeta ime shtrihet në më shumë se një të tretën e historisë së SHBA-së. Ndërsa mendoja rreth këtyre kujtimeve dhe titullit, ideja e të njohurave dhe të panjohurave mu duk e përshtatshme. Kjo është e vërtetë edhe për shumë ngjarje që unë kam vëzhguar gjatë viteve në Kongres, gjatë përpjekjeve për të drejtat qytetare dhe kohës së luftës së Vietnamit, deri...

    2 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item