Dorit Rabynian

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 250 Lekë In Stock

    Shkrimtarja e njohur izraelite Dorit Rabynian vjen për herë të parë në shqip me romanin "Në kufijtë e mallit dhe brengës", përkthyer nga Zana Harxhi Baroni. Një libër i vlerësuar me disa çmime! I përkthyer në tetëmbëdhjetë gjuhë! U ndalua përkohësisht në Izrael

    1 250 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item