Sotir Dhamo, Gjergj Thoma, Besnik Aliaj

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 800 Lekë In Stock

    Saranda Qyteti i Munguar është rileximi i historisë së qytetit dhe vendmbajtësit të tij gjeografik, me ndjeshmërinë bashkëkohore për të rikuperuar urbanen dhe natyrën në një kohë kur duket qytetet tona kanë humbur orjentimin; është një sinjal për të kuptuar se si fusha e kërkimeve me focus historinë e qytetit mund të bëhet active dhe pjesëmarrëse për të...

    1 800 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item