Lili U. Gogu

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 7 of 7 items
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Libri përshkruan një histori nga Lufta e Dytë Botërore në qytetin e Beratit. Në libër bëhet fjalë për një ushtar italian i cili kthehet nga lufta italo-greke në gjendje të mjeruar, strehohet nga një familje beratase në lagjen e mirënjohur të Goricës.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Ky libër do të thellojë më tej njohuritë e personelit  mjekësor për njohjen në mënyrë shkencore të luftimit dhe prevenimit të sëmundjeve salmoneloze.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  200 Lekë In Stock

  Libri përrallë për fëmijë përshkruan këndshëm historinë e nëna Rosës, rikat e saj dhe rikën e bardhë.

  200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  350 Lekë In Stock

  Libri përshkruan jetën dhe përpjekjet e nxënësve  të një shkolle në kryeqytet për të qenë sa më të rregullt jo vetëm në mësime por edhe në aktivitetet jashtë shkollore.  

  350 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  350 Lekë In Stock

  Është një roman për fëmijë që tregon për jetën shkollore, për  miqësit, mësimet dhe argëtimet e nxënësve si edhe jetën jashtë shkollore.

  350 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  Ky roman përshkruan jetën e një fëmije në vitet e para të çlirimit të vendit. Vani, kështu e quajnë djaloshin e vogël të mbetur jetim i cili përballon një sërë vështirësish që në vitet e para të jetës. Ai jeton me dhimbjen e çasteve kur i vdes e ëma e cila e donte me shpirt dhe kujdesej shumë për të. 

  400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Në këtë roman përshkruhen me shumë dashuri por edhe me dhimbje tër aventurat e moshës fëminore të asaj moshe të artë, të bukur e të pashlyeshme nga kujtesa e njeriut. Për fëmijërinë kanë shkruar  shumë shkrimtar dhe e kanë cilësuar atë si pjesa më e artë e jetës së njeriut.

  500 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 7 of 7 items