Vaclav Havel

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  Libri është ndërtuar në formën e një interviste të gjatë me gazetarin Karel Hvizhgjala dhe i plotësuar edhe me shënime të vetë Havelit, mbajtur në vitet '90 e më pas në vitet 2000. Përmes intervistës dhe shënimeve vjen jeta e dramaturgut dhe politikanit, jeta e ndarë "përgjysmë" mes këtyre të dyjave, burgosjet e tij, përpjekjet në krye të një politike...

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item