Lynn Hunt

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    550 Lekë In Stock

    Libër mbi Biografinë e dijetarit të të madh të Ehli Sunnetit. Në fakt libri në fjalë e njofton lexuesin me Imam Tahaviun, mësuesit, nxënësit si dhe disa nga veprat e tij. Ky libër iu shërben studiuesve të teologjisë dhe të gjithë atyre që duan të njihen me Imam Tahaviun.

    550 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item