Kastriot Dervishi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  “Historia e vërtetë e Partisë së Punës së Shqipërisë” është pjesë kërkimi arkivor, i realizua në vitet 2015-2018 ndërsa studimi u shkrua në vitet 2018-2019. U lexua gjithë fondi i organeve udhëheqëse të Partisë së Punës dhe në pjesë të konsiderueshme e cilësore ai i strukturës së saj dhe marrëdhënieve me partitë kryesore komuniste, fonde të cilat ruhen në...

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Dëshmi, fakte, Pleniumet e PPSH-së, Hetuesia dhe Procesi Gjyqësor. Mënyra si reagonte kupola e Sigurimit ndaj këtyre "besëprerëve" zbulohet për herë të parë në pohimet e Kadri Hazbiut gjatë hetimeve në vjeshtën e vitit 1982.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Historia e policisë politike të regjimit komunist është studimi i parë i plotë në lidhje me aktivitetin e një prej strukturave më të mprehta të diktaturës komuniste në Shqipëri.

  1 200 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items