Metin Izeti

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 9 of 9 items
 • Quick view
  300 Lekë In Stock

  Ky libër nga profesori tetovar Metin Izeti është një shtjellim i fenomenit të mevludit ndër shqiptarët.

  300 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 400 Lekë In Stock

  Kjo vepër është një përzgjedhje tregimesh nga përmbledhjet e njohura të Mahmud Tejmurit. Tejmuri ka fituar shumë herët një popullaritet të madh. Përveç kësaj, ai është novelisti arab më i përkthyer në gjuhët e huaja. Ndonëse kjo vepër është ribotim, ndërsa botimi i parë i këtij libri është bërë para Kongresit të Drejtshkrimit, botuesi ka vendosur që këtë...

  1 400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Emri i Montesquieu-es ka lënë gjurmë të thella në Historinë politike, organizimin politik dhe teoritë politike. Ai sugjeron një sistem politik në të cilin pushteti ndahet në ligjvënës, ekzekutiv dhe gjyqësor. Kjo vepër, që botohet për herë të parë në gjuhën shqipe, është një nga veprat e tij që përfshin kujtimet dhe ligjëratat e mbajtura në Akademinë e...

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Një libër mbi figurat shqiptare që bënë emër në Lindjen e Mesme gjatë shekujve XVI XX. Një listë e gjatë e emrave që lanë gjurmë të pashlyeshme jo vetëm në Historinë e Lindjes së Mesme, por edhe në Historinë shqiptare dhe më gjerë.

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  150 Lekë In Stock

  Ideja e urtisë së përjetshme dhe pasqyrimet mimetike të saj në kohë dhe hapësirë janë tema bosht e kësaj trajtese shkencore.

  150 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  150 Lekë In Stock

  Një libër i cili flet për Biografinë e prijësve fetarë të qytetit të Tetovës dhe rrethinës. Është një përpjekje e autorit për ta mbajtur gjallë frymën e traditës, për ta njohur dhe vlerësuar atë. Janë këto informacione të dobishme për këta dijetarë të Islamit nga Tetova, që kultivuan mendimin islam në këtë qytet dhe rrethinë.

  150 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Një fjalor që ka karakter shkencor dhe përmbledh një numër të gjerë prej mijëra nocionesh, temash, ngjarjesh dhe teorish të marrëdhënieve ndërkombëtare dhe diplomacisë. Fjalori i tillë, do tu shërbejë studiuesve të marrëdhënieve ndërkombëtare, shkencave politike, por edhe punonjësve të diplomacisë.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  Në vepër me trajtesa të ndryshme të jetës politike në Kosovë, të cilat autori i ka shkruar ndër vite. Sipas Krasniqit, Kosova në planin e jashtëm vazhdon të jetë fatkeqe, sepse ende është peng i mitit imperial serb. Ndërsa në planin e brendshëm, Kosova është fatkeqe sepse lufta primitive për pushtet dhe zhvatje e partive politike po e degradon lirinë e saj.

  400 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 9 of 9 items