Jusuf el-Kardavi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Libër që duhet ta ketë pranë çdo besimtar mysliman për të qenë i informuar në esencë për parimet e së lejuarës dhe të ndaluarës në fenë islame dhe reflektimet e tyre në bashkëkohësi.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Studimi që përfshin dëshmitë dhe provat për aktualitetin e zbatimit të dispozitave ligjore të Shpalljes, si dhe për domosdoshmërinë e përpjekjes intelektuale fetare.

  700 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items