Enes Kariq

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Aq sa vepra e tij e njohur Mukaddime është e thellë, aq është e thellë edhe përvoja shoqërore dhe intelektuale e autorit Ibn Haldun e përpunuar në këtë libër.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 900 Lekë In Stock

  Një roman që të pushton me ngrohtësinë e rrëfimit të realitetit refugjat të pasluftës (në Bosnje) dhe me traumën e përpjekjet e autorit që në mënyrë identitare të inkuadrohet brenda ekzistencës, e cila zhvillohet ndërmjet kujtimeve për luftën dhe përpjekjeve për tu socializuar në Holandë, vendi që e ka pranuar si refugjat. Një vepër tronditëse,...

  1 900 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items