Catherine Bybee

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  1 104 Lekë 1 200 Lekë -8% In Stock

  AUTORJA BESTSELLER E NEW YORK TIMES DHE USA TODAY na sjell historinë e një gruaje që sfidon fuqinë dhe fatin e saj në një botë maskiliste, përmbyllet në mënyrën më intriguese dhe të ndier, duke gjetur dashurinë e vërtetë. Me romanin “Përgjithmonë bashkë” mbyllet trilogjia Creek Canyon: Libri i parë: “Shtegu për tek ti” Libri i dytë: “Streha e dashurisë”

  1 104 Lekë
  1 200 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 104 Lekë 1 200 Lekë -8% In Stock

  Shtepia botuese Muza sjell librin e parë të serisë “Creek Canyon”, - nje bestseller absolut i The New York Times

  1 104 Lekë
  1 200 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 104 Lekë 1 200 Lekë -8% In Stock

  Pas romanit “Shtegu për tek ti”, Botimet Muza sjellin në shqip librin e dytë të trilogjisë, të titulluar “Streha e dashurisë”. E shkuara është më pranë se sa vetë ajo mund ta imagjinojë.

  1 104 Lekë
  1 200 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items