Cao Xueqin

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Disa thonë që është autori më i madh i letërsisë kineze, të tjerë që është klasiku më i madh! Pak rëndësi ka, e rëndësishme është që do të lexoni një histori sa interesante aq edhe të shkruar bukur, me shumë personazhe, karaktere te nderlikuar dhe befasues, në një nga segmentet me të rëndësishme të historisë së Kinës.

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Disa thonë që është autori më i madh i letërsisë kineze, të tjerë që është klasiku më i madh! Pak rëndësi ka, e rëndësishme është që do të lexoni një histori sa interesante aq edhe të shkruar bukur, me shumë personazhe, karaktere te nderlikuar dhe befasues, në një nga segmentet me të rëndësishme të historisë së Kinës.

  1 500 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items