Drew Daywalt

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  630 Lekë 700 Lekë -10% In Stock

  Ky është libri i parë i shkruar nga Drew Daywalt në bashkëpunim me krijuesin e mirënjohur të librave me ilustrime, Oliver Jeffers, i cili e veshi plot ngjyra këtë histori imagjinare, që do t’i bëjë fëmijët të argëtohen e të luajnë me ngjyrat e tyre siç nuk kanë bërë kurrë më parë.

  630 Lekë
  700 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  720 Lekë 800 Lekë -10% In Stock

  720 Lekë
  800 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 275 Lekë 1 500 Lekë -15% In Stock

  Ky set eshte pergatitur per femije te grup-moshes 3-5 vjec, ku ngjyrat flasin ne boten e femijeve dhe permes tyre bota merr ngjyra magjike. Këto libra janë shkruar nga Dreë Dayëalt në bashkëpunim me krijuesin e mirënjohur të librave me ilustrime, Oliver Jeffers, i cili e veshi plot ngjyra këtë histori imagjinare, që do t’i bëjë fëmijët të argëtohen e të...

  1 275 Lekë
  1 500 Lekë -15%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items