Drew Daywalt

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Në stok
  I ri

  Ky është libri i parë i shkruar nga Drew Daywalt në bashkëpunim me krijuesin e mirënjohur të librave me ilustrime, Oliver Jeffers, i cili e veshi plot ngjyra këtë histori imagjinare, që do t’i bëjë fëmijët të argëtohen e të luajnë me ngjyrat e tyre siç nuk kanë bërë kurrë më parë.

  700 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok
  I ri

  Ky është libri i parë i shkruar nga Drew Daywalt në bashkëpunim me krijuesin e mirënjohur të librave me ilustrime, Oliver Jeffers, i cili e veshi plot ngjyra këtë histori imagjinare, që do t’i bëjë fëmijët të argëtohen e të luajnë me ngjyrat e tyre siç nuk kanë bërë kurrë më parë.

  800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 350 Lekë 1 500 Lekë -10% Në stok
  I ri

  Ky set eshte pergatitur per femije te grup-moshes 3-5 vjec, ku ngjyrat flasin ne boten e femijeve dhe permes tyre bota merr ngjyra magjike. Këto libra janë shkruar nga Dreë Dayëalt në bashkëpunim me krijuesin e mirënjohur të librave me ilustrime, Oliver Jeffers, i cili e veshi plot ngjyra këtë histori imagjinare, që do t’i bëjë fëmijët të argëtohen e të...

  1 350 Lekë
  1 500 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra