Jacques Gerstlé, Christophe Piar

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 200 Lekë In Stock

    Botimet Papirus sapo kanë botuar librin KOMUNIKIMI POLITIK, të autorëve Jacques Gerstlé dhe Christophe Piar, përkthyer me shumë përkushtim, kujdes dhe saktësì nga Arta Sakja. Ky është një libër i domosdoshëm jo vetëm për studentët e komunikimit, shkencave politike e sociale, politikanët, por edhe për të gjithë ne, qytetarët votues, marrës dhe pësues të...

    1 200 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item