Stefan Karastojanov

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  750 Lekë 1 000 Lekë -25% Out of stock

  Ky libër hedh poshtë të gjitha pretendimet e Serbisë për Kosovën, si "djep i shenjtë I Serbisë", duke mohuar të drejtën e Serbisë ndaj Kosovës dhe duke argumentuar me faktografi historike etj, që në momentin e tanishëm që gjendet Kosova, hedh mjaft dritë në pretendimet upatoriale serbe.

  750 Lekë
  1 000 Lekë -25%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item